MENU DAŃ ŚWIĄTECZNYCH:
Barszcz - 38 zł/l
Zupa grzybowa z kluseczkami - 42 zł/l
Paszteciki z kapustą i grzybami - 12 zł/l
Uszka grzybowe - 45 zł/50szt.
Sałatka jarzynowa - 9 zł/100g.
Pierogi ruskie - 24 zł/10szt.
Pierogi z kapustą i grzybami - 27 zł/10szt.
Pierogi z kapustą i grzybami - 27 zł/10szt.
Pierogi ze śliwką i jabłkiem - 24 zł/10szt.
Kiszona kapusta zasmażana z grochem i grzybami - 7 zł/100g
Pęczak z borowikami - 12 zł/100g
Udka z kaczki marynowane w pomarańczach i cynamonie, w sosie żurawinowym - 39 zł/250g
RYBY:
Pstrąg dzwonki - 39 zł/300g
Karp panierowany w migdałach i panko - 36 zł/200g
Ryba po grecku - 18 zł/100g
Śledzie w śmietanie i musztardzie francuskiej - 38 zł/kg
Śledzie po węgiersku z papryką, pomidorami i cebulą - 36 zł/kg
CIASTA:
Seromakowiec - 39 zł/kg
Piernik z powidłem - 36 zł/kg
Tartaletki z kremem orzechowym i jabłkami - 24 zł/szt.
Kompot z suszu i cytrusów - 21 zł/l
Zamówienia przyjmujemy do 19.12
Swoje dania możesz odebrać:
23.12 godz. 18:00-20:00
24.12 godz. 10:00-12:00






